Vad är detta?

Vi drivs av lust, passion och de oväntade situationer och möten som uppstår när man öppnar sitt hjärta och med välvillig nyfikenhet närmar sig en nörd. Förstå oss rätt, vi häcklar ingen och ironiserar inte utan sjunger mer än gärna nördens lov, emedan äkta passion bara kan uppstå i älskande ynglingars bröst och vid hängivna nördars kaffemaskiner. Vi räknar oss stolt till nördarnas släkte. Homo Nördicus.

Marcus och Joel
Marcus och Joel på pass utanför Mauritz märkliga etablissemang på Fredsgatan i Göteborg

Joel och Marcus är manusförfattare, skådespelare och kaffedrickare. För oss är kaffet både förknippat med den livsviktiga rasten med snacksaliga arbetskamrater och den pirriga fingertoppskänsla som föder så många ord och verkligheter. Utan kaffe, inga ord. Utan ord, inget liv. Utan liv, ingen död.

Annonser

5 reaktioner till “Vad är detta?”

  1. Ja va kul. Jag ska läsa denna varje vecka. Och försöka fylla ut ifall jag kan rekommendera att inte köpa något skit. Köp inte skit!

  2. Åh vad härligt att ni har startat den här bloggen. Jag gillar den skarpt. Hoppas jag inte verkar framfusig nu, men jag undrar om man i framtiden skulle kunna tänka sig någon form av lista så att man snabbt kan se typ, topp fem caféer i världen?

    Allt gott!

    1. Haha! Så fort vi har besökt dem alla så dyker topplistan självklart upp på bästa sändningstid. Men man kan ju också tänka sig att börja lite mer småskaligt och topplista kaféerna allteftersom de dyker upp. Vad sägs om nåt system där läsarna kan poängsätta? Crowdsourcing så att säga.

      Tack för god input!

  3. Hahaha ni har gjort det igen. Underbar läsning och den mest underhållande recension av kaffe och caféer.Tack

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: